حمل و نقل بین المللی زمینی

حمل و نقل بین المللی زمینی

Rate this post

قوانین حمل و نقل بین المللی زمینی

واژه حمل و نقل زمینی عموماً تمام لوازم نقلیه را در خود جای می دهد. مانند دوچرخه، موتور، خودروی سواری، کامیونت که جابجایی افراد و کالاها را به عهده دارند. برای انجام حمل و نقل هر کالایی باید زیر ساخت کشور برای نیاز کالا در نظر گرفته شود. از همین جهت باید قوانین حمل و نقل بین المللی زمینی را هم در نظر داشته باشید.

حمل و نقل زمینی کالا برای هر کشور از طریق انواع کامیون و تریلی انجام می شود که تحت نظر گمرک کشور مبدا و مقصد صورت می گیرد.

قوانین حمل و نقل بین المللی نوعی دیگر از قوانین کشوری است که تحت نظر وزارت راه و شهرسازی انجام می شود و به دفاتر حمل و نقل عمومی و در نهایت به آژانس های باربری و مسافری می رسد. قوانین حمل و نقل به دو صورت عمومی و اختصاصی تقسیم بندی می شود.

قوانین عمومی: مقرراتی است که در تمام کشورها به صورت یکسان می باشد و کلیه باربری ها و آژانس ها ملزم به رعایت آن هستند.

قوانین اختصاصی: این قوانین بر اساس مصوبات هر کشوری متفاوت می باشد که تمامی آژانس ها و رانندگان باید به آن ها مسلط باشند.

در ادامه به بررسی کامل قوانین بین المللی زمینی می پردازیم.

 

آشنایی با حمل و نقل بین المللی زمینی

حمل و نقل زمینی در واقع به تمام سیستم هایی گفته می شود که شرایط جابجایی هر کالا، افراد و خدماتی را انجام می دهد. حمل و نقل بین المللی زمینی به دو صورت حمل و نقل جاده ای و حمل و نقل ریلی انجام می شود که در این مقاله حمل و نقل جاده ای رو مورد بررسی قرار می دهیم.

حمل و نقل زمینی از نظر سرعت و مقرون به صرفه بودن توجه بسیاری را به خود جلب کرده است و در بین عموم استفاده بیشتری را دارد و مناسب جابجایی محموله های بزرگ مانند کانتینر است.

در تاریخ 1380/08/16 سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به استناد اصل 131 ‌شاخص‌ها و اهداف بخش‌های حمل و نقل جاده‌ای، حمل و نقل ریلی، سیاست داخلی و خارجی را اصلاح و تصویب کرد.

قوانین حمل و نقل بین المللی زمینی

قوانین حمل و نقل زمینی بین المللی برای رانندگان

رانندگان خودروهای سنگین برای تردد در جاده ها علاوه بر مدارک خودرو مانند گواهینامه رانندگی و بیمه اجباری شخص ثالث مدارک زیر را باید همراه خود داشته باشند.

پیشنهاد ما به شما مطالعه:

محاسبه هزینه باربری بین شهری